25 жовтня - День маркетолога!

25 жовтня - День маркетолога!

Свято наближається, свято наближається! 25 жовтня в КЕІ святкуємо День маркетолога. Ви ще не привітали своїх знайомих маркетологів? Тоді ми йдемо до вас :). Тільки цього дня для Вас:

10.30 –тренінг з маркетингу(лаундж зона.)

12.00 - Marketers FLASHMOB(холл КЕІ).

12.20 – Marketers Coffee break (ауд.404).

При собі мати… гарний настрій.

Наша гостя Кучерук Наталія. Тема тренінгу: «Техніка постановки мети SMART».

Нам лінь приділити кілька годин на постановку цілей. Ми наївно оптимістичні і це спотворює реальність і викручує на максимум очікування від цієї ж реальності. Потім фрустрація, розбиті мрії, апатія. Цього можна уникнути, навчившись методикою постановки задач по SMART. Збільшити ймовірність досягнення бажаного результату реально, якщо ставити цілі по розумному ... ставити цілі SMART.

Організатор - кафедра маркетингу КЕІ.

До зустрічі!

Таким був заклик до студентів узяти участь у заході, присвяченому Дню маркетолога.

- Сьогоднішня тема присвячена Дню маркетолога, - розпочала свій виступ, привітавши всіх маркетологів зі святом, гостя Криворізького економічного інституту Наталя Кучерук. Вона побажала присутнім професійного зростання, втілення прекрасних ідей у життя.

Лектор провела тренінг, присвячений досягненню цілей у житті, навела приклади із власного життя, які із задоволенням прослухали студенти 1-2 курсів. Вони взяли активну участь у його обговоренні. 

Цікавість викликала цитата Альберта Ейнштейна, який говорив, що «Якщо ви хочете прожити щасливе життя, прив’язуйтесь до цілей, а не до людей або речей». Люди мають особливість, що з часом змінюються у них принципи й цілі, але якщо є в серці вогонь, то завжди людина досягне своєї мети.

Розповідає викладач кафедри маркетингу Зоя Йосипівна Гелевачук:

- Ми запрошували усіх бажаючих на тренінг, але в першу чергу, звичайно, маркетологів. Студенти змогли тут більше познайомитись зі справжнім  практиком. Для цього ми запросили Наталю Кучерук, нашу випускницю, яка раніше працювала на кафедрі маркетингу. Зараз вона успішний підприємець, директор студії. Вона проводить тренінги і в Києві. Студенти прослухали виступ пані Наталі, виконали її завдання, попрактикувавшись у постановці мети. А це їх налаштує в подальшому на підготовку до кращого вивчення наших предметів.

- Діти відгукнулися на моє завдання, розповіли про свої бажання. Я їм вдячна за щирість, - додала Наталя Кучерук.

30.10.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©